Τα προϊόντα μας

Υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος δίπλα σας που ενδιαφέρεται πραγματικά

EUTA icon

Θέλουμε να νιώσετε ότι υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος δίπλα σας που ενδιαφέρεται πραγματικά και μπορεί να σας παρέχει επιστημονική υποστήριξη και βοήθεια σε θέματα που αφορούν την υγεία σας, την προσωπική σας φροντίδα αλλά και την εξωτερική σας ομορφιά. Δηλαδή την ευεξία σας!
Μέσα από μία ουσιαστική και πραγματικά φιλική σχέση αποδοχής, σας ακούμε, σας προτείνουμε ολιστικές λύσεις και εναλλακτικές προσεγγίσεις βελτίωσης της υγείας σας.
Προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, βασισμένοι πάντα στην επιστήμη, την τεχνολογία και τη δύναμη της φύσης, συμβάλλοντας στην πρόληψη, την ανακούφιση αλλά και τη θεραπεία σας με ασφάλεια και σιγουριά, με προσιτό και οικονομικό τρόπο, συμβάλλοντας παράλληλα στην αειφορική ανάπτυξη.

Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα στον κάθε άνθρωπο που θέλει να φροντίσει την υγεία του αποτελεσματικά, μέσω παραγγελίας και παράδοσης στην πόρτα του!

Φαρμακευτικά Σκευάσματα Κλασικής Ιατρικής

Ασφαλής και αποτελεσματική αντιμετώπιση της ασθένειας!

Υποστηρίζουμε και διευκολύνουμε το έργο του ιατρού με στόχο την αποτελεσματική, ολοκληρωμένη και σωστά εφαρμοσμένη θεραπευτική αγωγή.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια κάθε ανθρώπου να θεραπευτεί με το σωστό φάρμακο, τη σωστή δοσολογία, τη στιγμή που πρέπει, καθιστώντας άμεσα διαθέσιμα ακόμα και δυσεύρετα φάρμακα, μέσω της σωστής εκτέλεσης της ιατρικής συνταγής και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την μείωση των πιθανών παρενεργειών, ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Φαρμακευτικά Σκευάσματα Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Ένας εναλλακτικός τρόπος φροντίδας της υγείας!

Προσφέρουμε μία ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση στη θεραπεία που βασίζεται στη δύναμη της φύσης και αντιμετωπίζει τον κάθε άνθρωπο ως μία ξεχωριστή μονάδα.
Συμβάλλουμαι στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που προκαλούνται από την κάθε ασθένεια, αλλά και στην επίτευξη μίας συνολικής ισορροπίας σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.

Η πλήρης γκάμα των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων που παράγονται στο σύγχρονο εργαστήριό μας, διασφαλίζουν μία ασφαλή και αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση καλής υγείας.
Τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, εναρμονιζόμενοι με όλα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας πρώτες ύλες.

Φυσικά Θεραπευτικά Σκευάσματα

Η φύση στην υπηρεσία του ευ ζην!

Αξιοποιούμε την επιστημονική γνώση που προκύπτει από τη μελέτη των ευεργετικών ιδιοτήτων των φυτών, για να σας προσφέρουμε φυτοθεραπευτικά σκευάσματα που συμβάλλουν στην πρόληψη και στην θεραπεία.
Δρουν συμπληρωματικά σε οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική αγωγή, ενισχύουν τον οργανισμό, υποστηρίζουν την ισορροπημένη λειτουργία του και τονώνουν τη φυσική θεραπευτική ικανότητά του.

Στο εργαστήριό μας, το Lab.A, παρασκευάζουμε βάμματα, ανθοϊάματα, αρωματοθεραπευτικά σκευάσματα, θεραπευτικές κρέμες και άλλα φυτοθεραπευτικά προϊόντα, σύμφωνα με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα, τις αρχές της Φυτοθεραπείας και τις καλές πρακτικές που διέπουν την παρασκευή των φυσικών θεραπευτικών σκευασμάτων.
Διαθέτουμε προϊόντα αναγνωρισμένων εταιρειών στο χώρο, καταφέρνοντας έτσι να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μία πιο εναλλακτική προσέγγιση στην ενίσχυση και τη βελτίωση της υγείας τους.

Συμπληρώματα Διατροφής

Η επιστήμη στην υπηρεσία της υγειούς διατροφής!

Παρέχουμε μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα που βοηθούν στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ανθρώπων όλων των ηλικιών, με σκοπό τη θωράκιση του οργανισμού με ολιστικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες και την επίτευξη της ισορροπίας των βιοτικών του λειτουργιών, συμπληρώνοντας έτσι τη φροντίδας της υγείας και προάγοντας την ευεξία.

Επιλέγουμε να συνεργαστούμε με εταιρείες που κάνουν χρήση αγνών συστατικών και κατέχουν την τεχνογνωσία να παράξουν ασφαλή και υψηλής διατροφικής αξίας συμπληρώματα διατροφής. Εκπαιδευόμαστε συνεχώς και ανακαλύπτουμε σκευάσματα που δρουν με αποτελεσματικά συμπληρωματικό τρόπο στη διατροφή, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε άνθρωπο και κάθε ιατρό να εφαρμόσει συνδυαστικές μεθόδους διαχείρισης της υγείας.

Γαληνικά Σκευάσματα

Η εξατομικευμένη προσέγγιση της υγείας!

Απολαμβάνουμε να καλύπτουμε ανάγκες, παρέχοντας πολλαπλούς εξατομικευμένους τρόπους βελτίωσης και φροντίδας της υγείας.
Έχουμε εκπαιδευτεί κατάλληλα και εξειδικευτεί ώστε να μπορούμε να παράγουμε, στο πλήρως εξοπλισμένο, πρότυπο εργαστήριό μας, το Lab.A, υψηλής θεραπευτικής αξίας γαληνικά σκευάσματα, που δίνουν στοχευμένες λύσεις σε προβλήματα που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τα διαθέσιμα φάρμακα.

Πάντα σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς και υπηρετώντας πιστά τις καλές πρακτικές της παραγωγής και του ελέγχου ποιότητας των φαρμακευτικών προϊόντων, συμμορφούμενοι με τους κανόνες GMP και τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητα, δημιουργούμε γαληνικά, ομοιοπαθητικά και φυτοθεραπευτικά φαρμακευτικά σκευάσματα, παρέχοντας τη δυνατότητα της εφαρμογής της προσωποποιημένης θεραπευτικής προσέγγισης με στόχο πάντα την επίτευξη της καλής υγείας.

Σκευάσματα Περιποίησης και Προσωπικής Υγιεινής

Προϊόντα Περιποίησης και Ομορφιάς

Η φύση και η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς!

Πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος πρέπει να νιώθει και να είναι όμορφος εσωτερικά και εξωτερικά γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ζει σε μία κατάσταση ευεξίας. Γι’ αυτό επιλέγουμε με πολύ αυστηρά κριτήρια και προσφέρουμε σειρές δερμοκαλλυντικών και φυτικών καλλυντικών που ενσωματώνουν τις τελευταίες ιατρικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα της δερμοκοσμητολογίας.
Οι εξειδικευμένοι φαρμακοποιοί της εταιρείας μας, κατέχοντας την κατάλληλη γνώση και εμπειρία, διαμορφώνουν μαζί με εσάς ολιστικές προτάσεις περιποίησης και ομορφιάς, που χάρη στις ιδιαίτερα δυνατές φόρμουλες με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών που ενσωματώνουν, έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν άμεσα, ορατά θετικά αποτελέσματα.

Προϊόντα Προσωπικής Υγιεινής

Η ολιστική φροντίδα του σώματος!

Η αγάπη προς τον εαυτό μας αποδεικνύεται από το πόσο τον φροντίζουμε. Η ατομική μας υγιεινή, όταν εφαρμόζεται συστηματικά, συμβάλλει στην εξασφάλιση της πρόληψης, στη διατήρηση της καλής υγείας και στην καλλιέργεια της αισθητικής.
Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής φροντίδας και υγιεινής που εκτός από τις βασικές ανάγκες όπως αυτή της στοματικής υγιεινής και της υγιεινής των ποδιών, καλύπτουν και πιο ιδιαίτερες ανάγκες που προκύπτουν και από τη φιλοσοφία που διέπει τον κάθε άνθρωπο και καθορίζει το πώς αντιμετωπίζει τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας του. Παράλληλα, είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε ολοκληρωμένα, προσωποποιημένα προγράμματα ατομικής υγιεινής, να σας συμβουλέψουμε και να μοιραστούμε μαζί σας πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αγαπήσετε τον εαυτό σας αληθινά!

Βρεφική Φροντίδα

Φροντίζοντας ευτυχισμένα μωρά!

Οι ανάγκες ενός βρέφους πολλές! Το άγχος των νέων γονιών και η θέλησή τους να κάνουν το καλύτερο για το παιδί τους αδιαμφισβήτητα. Οι σύμβουλοι υγείας της εταιρείας μας είναι πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτησή σας που θα εξασφαλίσει την ασφαλή και ολοκληρωμένη φροντίδα του μωρού σας και να σας καθοδηγήσουν στην επιλογή των προϊόντων εκείνων, που θα σέβεται τις ιδιαίτερες ανάγκες του νέου μέλους της οικογένειάς σας.
Πρωταρχικό μας μέλημα… ένα χαρούμενο μωρό και δύο ξέγνοιαστοι γονείς!

Φαρμακευτικά Αναλώσιμα

Άμεσες και υποστηρικτικές λύσεις στη θεραπεία!

Η προσωπική φροντίδα και υγιεινή σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση δράσεων που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων περιστατικών που απαιτούν πρώτες βοήθειες, αλλά και στην επιτυχή εφαρμογή της οποιαδήποτε εξειδικευμένης φαρμακευτικής αγωγής.

Διαθέτουμε όλα τα φαρμακευτικά αναλώσιμα που θα σας βοηθήσουν να αντιδράσετε αποτελεσματικά σε κάθε έκτακτη κατάσταση αλλά και να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει σε επίπεδο εφαρμογής εξειδικευμένων θεραπειών.

Διαγνωστικές Συσκευές

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της φροντίδας της υγείας!

Η παρακολούθηση της υγείας μας, μέσω συγκεκριμένων δεικτών, υποστηρίζει την πρόληψη και την κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση.

Αξιόπιστες διαγνωστικές συσκευές, επιτρέπουν ασφαλείς, εύκολες και γρήγορες μετρήσεις και σας βοηθούμε να τις λειτουργήσετε αποτελεσματικά.
Εξασφαλίστε την ψυχική σας ηρεμία κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείτε για να φροντίσετε την υγεία σας.